Servis

U Octopusu posjedujemo višegodišnje iskustvo u servisiranju i održavanju štapova za ribolov. Najčešći posao našeg servisa su izmjene oštećenih ili korodiranih vodilica strune, te zamjene slomljenih sekcija štapova.

Nažalost danas dosta proizvođača štapova posvećuje premalo pažnje kvaliteti komponenti koje ugrađuju na štapove, a i sami ribolovci često zanemaruju upute za održavanje i rukovanje te se redovito javljaju kvarovi štapova.

Octopus je po ovome već prepoznatljiv i izvan Pule, no ono što je stvarno jedinstveno je izrada kvalitetnih štapova po mjeri zahtjevnih ribolovaca. Između više različitih blank štapova ribolovac može izabrati najprimjereniji za svoje potrebe lova (s kraja, barka…) i zatim se prema njegovim mjerama i željama štap oprema vodilicama i nosačem role. Ovo je vrlo bitno jer svaki je od ribolovaca drugačije konstitucije i preferencija dok se serijski štapovi montiraju prema mjerama prosječnog ribolovca,prosječnih zahtijeva. Kada se napravi takav štap ribolovac ima nešto kvalitetno i rađeno prema njegovim potrebama. Svaki štap predstavlja unikat koji se može po želji označiti inicijalima ili posvetom. Razumljivo je da su blankovi i dijelovi za štapove koje koristimo isključivo provjerene kvalitete i funkcionalnosti marki kao Casini, Tubertini, Alps…te dajemo jamstvo na posao i dijelove.

Izmjene vodilica strune i nosača role

Također za vaše već korištene štapove kojima bi dobro došlo renoviranje nudimo uslugu izmjene vodilica strune i(li) nosača role. Neispravne ili vodilice strune lošije kvalitete u najboljem slučaju samo će ubrzati habanje skupe ribolovne strune i skratiti daljinu bacanja, a u najgorem slučaju direktno će skriviti gubitak kapitalnog ulova.

Osim za štapove iz vlastitog asortimana, u najvećem broju slučajeva imamo mogućnost za naše kupce obaviti servisiranje štapova i ostalih proizvođača.

Žuti Octopus Pula